top of page

Uw tuin aanleggen: een perfect resultaat

tak

Eens uw tuin is uitgetekend en u heeft een tuinontwerp van de tuinarchitect, kan de hovenier beginnen met het aanleggen van de tuin. Een tuin aanleggen is echter meer dan het uitvoeren van een plan. De planten worden met zorg geplant en we zorgen ervoor dat ze perfect in de omgeving passen. Natuurlijk bent u bij het proces betrokken en kunt u aangeven wat uw voorkeuren zijn. Wij bekommeren ons echter niet alleen om de planten, maar ook om andere elementen in uw tuin. Wilt u graag een terras gaan aanleggen, maar misschien pas binnen een paar jaren? Dan wordt er nu toch al voorlopig een invulling voorzien op die plek in uw tuin. Zo ontstaan er geen kale of lege plekken.

Tuinen aanleggen met professionele middelen

Het aanleggen van uw tuin kan in verschillende fases gebeuren en er komen bovendien verschillende disciplines bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan tuinverlichting, de aanleg van een terras, tuinpaden en opritten. Misschien wilt u scheidingsmuren om de tuin in kamers te verdelen. Borders en grasperken worden aangelegd, maar ook uw oprit moet aangelegd worden. Of denk aan het aanleggen van grote waterpartijen in een moderne tuin, of het planten van grote bomen door middel van hefkranen. Bassem J&J coördineert al deze werken in overleg met u en is voor u het enige aanspreekpunt. Zo nemen wij heel wat van uw zorgen in onze handen en weet u altijd waar u aan toe bent.

Enkele realisaties

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van tuinaanleg? Contacteer ons per telefoon of per mail, wij staan voor u klaar.

bottom of page