top of page

Een mooie tuin vraagt regelmatig onderhoud

tak

Hoe mooi uw tuin ook is uitgetekend door de tuinarchitect, en hoe mooi u uw tuin hebt laten aanleggen, regelmatig onderhoud van uw tuin is nodig om hem zijn oorspronkelijke allure te laten behouden. Uw woning krijgt nog zoveel meer waarde als de tuin errond in perfecte staat is. Denk bijvoorbeeld aan een strakke moderne tuin die verwaarloosd wordt. Met een beetje inspanning van een hovenier krijgt hij weer zijn originele charme.

U kunt op Bassem J&J beroep doen voor elk onderhoud van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan gras maaien, onderhoud en snoeien van borders of het bemesten van uw planten. Maar tuinen zijn uiteindelijk levende wezens en veranderen met de tijd. Als wij tijdens een onderhoud merken dat er planten dienen vervangen te worden, melden wij dit ook aan u. Wij proberen altijd zo dicht mogelijk bij het tuinontwerp te blijven, zodat uw tuin er altijd piekfijn bij ligt.

Bepaal zelf hoeveel wij in uw tuin doen

Misschien werkt u zelf graag in de tuin, maar kunt u niet alles onderhouden. Denk maar aan het snoeien of vellen van hoge bomen. Wij hebben alle nodige materialen en werken volgens de gangbare veiligheidsvoorschriften. Als u dat wenst, kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden. Met een dergelijk contract hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw tuin. Wij zorgen ervoor dat het hele jaar door, welk seizoen of welk weer het ook is, uw tuin er piekfijn bijligt.

Enkele realisaties

Heeft u vragen omtrent het ontwerp van uw tuin? Aarzel niet om Bassem J&J te contacteren. U kunt ons bereiken via telefoon of via mail.

bottom of page