top of page

Het tuinontwerp: basis van een prachtige tuin

tak

Als u een mooi resultaat in uw tuin wilt, begint alles bij een goed ontwerp. U wilt misschien later een terras aanleggen of een zwembad installeren. Daarmee kunt u al rekening houden bij het ontwerpen van uw tuin. Tuinen wijzigen met de seizoenen en het is aan de tuinarchitect om hierop in te spelen wanneer hij uw tuin ontwerpt.

Misschien is het voor u belangrijk dat u het hele jaar door bloemen in uw tuin hebt, of u wilt een deel van het onderhoud door een hovenier laten doen en een ander deel zelf doen. Al deze zaken zijn voor ons geen probleem. Een tuin aanleggen is een kunst en juist daarom is het verstandig om beroep te doen op een professional. Onze tuinarchitect levert maatwerk door rekening te houden met de ligging van uw tuin, uw wensen en de planten die daarvoor in aanmerking komen.

Een tuin aanleggen is meer dan alleen maar planten kiezen

Bij het uittekenen van uw tuin wordt elk detail besproken. Hoe is uw gezinssamenstelling? Wilt u een gazon waar kinderen kunnen op spelen? Waarop is uw tuin het meeste georiënteerd? Hoeveel tijd heeft u zelf voor het onderhoud van de tuin? Welke uitstraling wilt u aan uw tuin geven? Gaat u voor een moderne tuin of wilt u het eerder klassiek? Het zijn allemaal vragen die samen met u bekeken worden vooraleer de tuinarchitect uw tuin ontwerpt. U blijft steeds nauw bij het proces betrokken.

Enkele realisaties

Heeft u vragen omtrent het ontwerp van uw tuin? Aarzel niet om Bassem J&J te contacteren. U kunt ons bereiken via telefoon of via mail.

bottom of page